[INDEKS]

Hvem er vi?

Vi er en dansk familie bosiddende i Viborg. Familien består af 4 medlemmer samt en hund.
Anne
Anne er 27 år og læser dansk på Københavns Universitet med engelsk som bifag. Hun tog sin bachelor i sommeren 2008. Så vidt vides satser hun på en karriere som gymnasielærer. I sin fritid supplerer hun sin beskedne SU med forskellige småjobs.
Anne er meget interesseret i musik og litteratur og hendes sædvanligt høje humør virker afsmittende på hendes omgivelser .
Annes kæreste hedder Christian.
Søren
Søren er 34 år og efter sin uddannelse på Designskolen i København har han startet sit eget firma - Rød font, der udarbejder forskellige former for grafisk design til firmaer, teaterforestillinger og reklamebureauer.
Søren har mange og alsidige interesser såsom teater, musik, computere, design og film. Han er endvidere en dygtig fotograf.
I sin fritid spiller Søren i bandet d3m. Musikken kan bl.a. nydes på bandets website www.d3m.dk
Solveig
Solveig er 55 år og arbejder som afdelingssygeplejerske på nyremedicinsk afdeling M 12-2 på Regionshospitalet i Viborg.
Derudover er hun mor til Anne og Søren. Solveigs interesser tæller udover det sygeplejefaglige bl.a. havebrug og rejseaktiviteter. I sin fritid dyrker Solveig løb og fitness.
Niels
Niels er 60 år og uddannet bygningsingeniør. Arbejder i det daglige som projektleder i entrepriseafdelingen hos DS Stålkonstruktion A/S i Hobro. Niels er gift med Solveig og far til Anne og Søren. Udover arbejdsrelaterede emner interesserer Niels sig for sport, internet, rejseaktivitet, og samfundsforhold i al almindelighed.
I sin fritid dyrker Niels løb.
Naya
Naya - vores dejlige gravhund - døde desværre sidste år.

Vore E-mail adresser

Klik på nedenstående links for at sende os en mail.

[INDEKS]

Opdateret den 8.1.2012